Het coronavirus zorgt voor een situatie die fundamentele organisatieprocessen verstoort en maximale flexibiliteit van de organisatie en haar medewerkers vraagt. Organisaties zoeken naar manieren om hun dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Hierbij is snel handelen en beslissingen nemen van groot belang. In veel gevallen op basis van onvolledige informatie en met werkvormen die onbekend zijn.  

Dit maakt het ook een interessante tijd. Crisistijd legt de fundamentele kwetsbaarheden binnen werkprocessen bloot. Het verbroedert en laat mensen samen tot vernieuwende oplossingen komen. Organisaties die deze kwetsbaarheden als brandstof zien om zichzelf continu te verbeteren voorkomen stagnering of zelfs volledige stilstand van hun dienstverlening. We helpen organisaties met het ontwikkelen en toepassen van lerende vaardigheden. Hierdoor anticiperen ze sneller op veranderende situaties en is de samenwerking tussen medewerkers en samenwerkingspartners waardevoller. Vaardigheden die in deze tijd het verschil kunnen maken. 

We zijn er om jouw organisatie te helpen. Om direct te schakelen zodat de continuïteit van je vitale processen gewaarborgd blijft maar ook wanneer de organisatie in rustiger vaarwater zit en er ruimte is om werkprocessen breder en fundamenteler aan te pakken. Daag ons uit! Daar krijgen we energie van.

Iedereen in de actiemodus! Daarom hebben we bruikbare informatie verzameld die je helpt bij de uitdagingen waar we zo plotseling voor staan. Hieronder een overzicht, doe er je voordeel mee! 

Wees inventief, maak optimaal gebruik van het talent binnen je organisatie en bovenal, blijf optimistisch!